U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Gespreksbijeenkomst: KOPP

Datum: 09-04-2016

Tijd: 13:00 - 16:00

Locatie: De Kargadoor, Utrecht

Klik hier voor meer informatie

Bijeenkomst voor (volwassen) kinderen van een ouder met psychiatrische problemen (KOPP).

'Ik weet al jaren dat mijn moeder psychische problemen heeft, maar dacht altijd dat ik daar geen last van had. Sinds ik een vriendin heb, merk ik dat haar moeder heel anders met haar en haar broers omgaat dan mijn moeder met mij. Zij vraagt hoe het met hen gaat, toont belangstelling en zegt dat ze van hen geniet. Ik ben dat helemaal niet gewend.'

Herken je dit? Heb je een ouder die psychische problemen heeft of heeft gehad? Dan kan het een verademing zijn om ervaringen uit te wisselen met andere volwassen kinderen van ouders met psychische problemen. Delen is belangrijk, omdat anderen niet altijd snappen wat jij meemaakt en  vaak geen idee hebben wat het betekent om opgegroeid te zijn bij een ouder met psychische problemen.

De bijeenkomst wordt begeleid door twee ervaringsdeskundigen van Ypsilon, die zelf ‘kind van’ zijn.

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster