U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Televisie-uitzending: De weg kwijt

Datum: 09-10-2021

Tijd: 17:00 - 18:00

Locatie: Omroep West

Documentaire De Weg Kwijt op 9 oktober bij Omroep West

Eindelijk is het zover: documentaire De Weg Kwijt wordt op zaterdag 9 oktober uitgezonden bij Omroep West. De documentaire neemt je mee in het levensverhaal van Salim (32) en zijn familie. Salim verblijft door psychosegevoeligheid langdurig in een zorginstelling. Soms raakt hij letterlijk en figuurlijk even de weg kwijt. De impact daarvan is groot, op zowel hemzelf, zijn familie als de zorgverleners. Een verhaal over tragiek en hoop in een levensloop die verloren lijkt. Verteld door de ogen van direct betrokkenen en becommentarieerd door expert uit het veld.

Het leven van Salim is een voorbeeld van een breder maatschappelijk vraagstuk: 300-duizend mensen die langdurige en specialistische ggz-zorg krijgen staan aan de zijlijn van de maatschappij. Sommigen van hen raken eenmalig of regelmatig vermist. Vermissingen leiden tot ongerustheid bij naasten en zorgverleners, maar bovenal betekent het terugval in herstel.

Datum en tijd: zaterdag 9 oktober, 17.00 uur (daarna ieder uur herhaald tot en met zondag namiddag)Terug naar agenda-overzicht
sluit venster