U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Cursus: Samen sterk door triadisch werken (5 avonden)

Datum: 09-11-2021

Tijd: 19:00 - 21:00

Locatie: Oss

Klik hier voor meer informatie

Het doel van deze cursus is voorkomen dat familieleden of naastbetrokkenen overbelast raken door de zorg voor het familielid of de naaste. Familie is een waardevolle bron van ondersteuning. Families helpen cliënten met allerlei behoeften als onderdak, voeding en financiële hulp. Maar familie geeft ook emotionele ondersteuning, reageert op crisissen en neemt de rol op van casemanager (coördinator).

Als hulpverleners deze zorgfuncties erkennen, kunnen ze gebruikmaken van de expertise van familie/naasten en kan het herstelbevorderend zijn voor de cliënt. De relaties tussen hulpverleners en familie zijn dan op basis van gelijkwaardigheid en respect gebaseerd. Goede communicatie en een luisterend oor zijn hierbij van essentieel belang. 
Wij gaan aan de slag om u in deze bijeenkomsten extra te ondersteunen en u handvatten aan te reiken. Er wordt veel gelegenheid gegeven te leren van elkaars ervaring. U kunt gerust samenkomen.

De cursus wordt gegeven door familie-ervaringsdeskundigen van de familiebetrokkenenraad van Reinier van Arkel. Zij hebben deze cursus al meerdere malen geven met veel waardering van de deelnemers. Voor meer informatie zie de website: denoppepper.nl.

U dient zich op te geven via denoppepper@gmail.com. U krijgt een bevestiging. 
Er zijn geen kosten verbonden aan de cursus.

Cursusdata: 9, 23, 30 november en 7, 14 december

Tijd: 19.00 -21.00 uur

Locatie: Wijkcentrum Schadewijk, Leeuwerikstraat 2 te Oss

Al onze activiteiten worden gehouden in een ruimte die coronaproof is.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster