U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: regio-avond afdeling Eindhoven/de Kempen

Datum: 09-12-2014

Tijd: 20:00 - 22:00

Locatie: De Grote Beek

Aanstaande dinsdag 9 december regioavond!
Aanvang 20 uur in Conferentiecentrum van Landgoed De Grote Beek. Met Ypsilonbordjes aangegeven. Zie afbeelding hiernaast.

We zijn weer in december aangeland en gaan 2014 uitzwaaien. Traditiegetrouw kijken we nog eens terug op het jaar en overdenken wat er in 2015 beter kan. Je kunt als lid kritiek en complimenten laten horen op de jaarvergadering, kom dus zeker en help het bestuur zaken te verbeteren of dingen die juist goed gaan te behouden. 
Daar we op de jaarvergadering van aanstaande dinsdag 9 december met velen zijn, heeft het bestuur dhr. Roelof Kleppe uitgenodigd. Hij is psychiater, directeur behandelzaken en voorzitter geneeskundige directie GGzE  Hij is psychiater, directeur behandelzaken en voorzitter geneeskundige directie GGzE. Na de pauze, die we wat feestelijk hebben
aangekleed, komt hij aan het woord en kun je hem vragen stellen over de veranderingen in de zorg en de veranderingen die dat binnen het GGzE met zich meebrengt. 

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster