U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Afdeling Utrecht

Datum: 10-02-2020

Tijd: 20:00 - 22:00

Locatie: Altrecht, Lange Nieuwstraat 119, Utrecht

Klik hier voor meer informatie

Ypsilon is van oorsprong de vereniging van naastbetrokkenen van mensen met psychotische kwetsbaarheid. Maar diagnoses en classificaties van psychische aandoeningen zijn lang niet zo scherp omlijnd als wel eens wordt gesuggereerd. Psychoses kunnen ook voortkomen uit allerlei andere psychische aandoeningen. Bijvoorbeeld uit een persoonlijkheidsstoornis. Mensen met een psychotische kwetsbaarheid (vroeger noemden we dat 'schizofrenie') kunnen daarnaast ook een persoonlijkheidsstoornis hebben.

Daarom leek het ons zinvol om voor aanstaande dinsdag een spreker uit te nodigen over persoonlijkheidsstoornissen. Onder die noemer past, onder meer, de 'borderline' persoonlijkheidsstoornis. We zijn verheugd dat Rozemarijn van Duursen, psychiater bij Altrecht Persoonlijkheidsstoornissen, ons aanstaande dinsdag een en ander wil vertellen. Wij hebben vast ook wel veel vragen voor haar, en die zal ze ongetwijfeld willen beantwoorden.

De bijeenkomst vindt plaats in vergaderzaal 4 van het Altrecht gebouw aan de Lange Nieuwstraat 119 in Utrecht.
Binnenlopen vanaf 19.30, start om 20.00 uur, einde rond 22.00 uur.

U hoeft zich niet tevoren aan te melden.

Desgewenst kunt u parkeren in de garage onder het gebouw. Zeg dat u voor de Ypsilon avond komt.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster