U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Congres: Iedereen heeft wel wat - Anders denken over psychische aandoeningen

Datum: 10-09-2014

Locatie: Fokker Terminal Den Haag

Klik hier voor meer informatie

Iedereen kent wel iemand met een psychische aandoening, of die een aandoening heeft gehad. Vaker dan gedacht, blijkt hierop een taboe te rusten en bestaan er nog veel vooroordelen. Dat moet anders. Daarom organiseren minister Edith Schippers en staatssecretaris Martin van Rijn op 10 september 2014 het Nationaal Congres Anders denken over psychische aandoeningen. Op deze dag kunnen mensen elkaar ontmoeten, ideeën, ervaringen en informatie uitwisselen om in de eigen omgeving vooroordelen te bestrijden. Samen kunnen we het verschil maken!

Het programma wordt nader uitgewerkt in nauw overleg met Stichting Samen Sterk Zonder Stigma en het Landelijk Platform GGZ.

Ypsilonvoorzitter Jan Zandijk was gevraagd om (via de telefoon) mee te praten in de uitzending. Dat gaat niet door. Er is (op het laatste moment) gekozen voor een andere deskundige, die daadwerkelijk aan tafel zit in de studio.

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster