U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Passend zelfstandig wonen

Datum: 11-05-2017

Tijd: 10:00 - 12:30

Locatie: Wijkcentrum Het Klokhuis, Amersfoort

Oud, jong, met en zonder beperking, iedereen woont ergens!

Wonen is een belangrijk aspect bij de kwaliteit van leven. Iedereen heeft een plek nodig waar hij zich thuis voelt en waar hij veilig kan wonen. Ouderen en mensen met een beperking wonen steeds langer zelfstandig. Maar het aanbod van de huidige woningen is hierop niet altijd afgestemd.
Deze bijeenkomst over passend zelfstandig wonen is bedoeld voor leden van adviesraden, cliëntenraden, belangenorganisaties, ouderenbonden, huurdersorganisaties, adviescommissies wonen en cliëntondersteuners. U gaat dieper in op de verschillende aspecten van wonen, zoals woningaanpassingen, zorg thuis. U krijgt de kans om samen op te trekken en vorm te geven aan goed wonen voor iedereen.

Programma:
9:45 uur Inloop met koffie/thee
10:00 uur Opening en presentaties
11:15 uur Pauze
11:30 uur Met elkaar in gesprek over lokale samenwerking rondom Kwaliteit van leven en wonen
12:15 uur Plenaire afsluiting

Datum en tijd: 
Donderdag 11 mei
10:00-12:30 uur

Locatie: 
Wijkcentrum Het Klokhuis
Weberstraat 2
3816 VC Amersfoort

Aanmelden:
Stuur een mail naar secretariaattransitie1@iederin.nl o.v.v. uw naam, organisatie, aantal personen en de datum en plaats van de bijeenkomst.
CMO Flevoland en Zorgbelang Gelderland/Utrecht organiseren deze bijeenkomst in samenwerking met Ieder(in), MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid en Patiëntenfederatie Nederland.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster