U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Gespreksbijeenkomst: Broers en zussen

Datum: 11-07-2020

Tijd: 13:00 - 16:30

Locatie: Den Haag

 

Vol! het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor deze bijeenkomst.

Heeft u interesse voor een volgende bijeenkomst? Stuur een mail met uw gegevens aan ypsilon@ypsilon.org en wij nodigen u de volgende keer persoonlijk uit.

Een speciale bijeenkomst voor broers en zussen van mensen met een psychotische kwetsbaarheid. Tijdens de bijeenkomst komen verschillende onderwerpen aan de orde:

Wat als mijn ouders de zorg straks niet meer aankunnen?
Waarom voel ik mij zo schuldig tegenover mijn broer/zus
Het lukt me niet om contact te krijgen met hem/haar
Ik wil gewoon broer/zus zijn, geen hulpverlener
Hoe breng ik mijn zorgen en twijfels naar mijn ouders onder woorden

En ieder onderwerp dat denkbaar is.

Herken je hier iets van en wil je horen hoe anderen daar mee omgaan, of wil je tips over de manier waarop je jouw natuurlijke rol als broer of zus weer zou kunnen oppakken? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst. Onder leiding van twee ervaren ‘zussen’ kun je ervaringen uitwisselen. Herkenning, erkenning, steunen en gesteund worden zijn hierbij sleutelwoorden.

De bijeenkomst vindt plaats op:
Zaterdag 11 juli van 13.00-16.30 uur
Locatie: Landelijk bureau Ypsilon, Daendelsstraat 57, 2595 XT Den Haag
Een routebeschrijving is te vinden op https://www.ypsilon.org/route.
 
Ontvangst vanaf 12.45 uur met koffie en thee. Halverwege is er een pauze en na afloop (rond 16.30 uur) is er gelegenheid om na te praten met een drankje.

De bijeenkomst is toegankelijk voor volwassen ´broers- en zussen-van´.
Voor Ypsilonleden is deelname gratis, aan niet-leden wordt een bijdrage in de onkosten gevraagd van € 10,-. Dit kan ter plekke contant betaald worden.

Aanmelden (graag vóór 8 juli) via e-mail pfernandes@ypsilon.org of bel (088) 000 21 20 (op werkdagen van 10-16 uur). Deelnemers die zich aanmelden via de e-mail krijgen een ontvangstbevestiging.

Let op
Vanwege de coronamaatregelen is helaas slechts een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Dit gaat op volgorde van aanmelding. U krijgt hiervan een bevestiging. Ook vindt de bijeenkomst op een andere locatie plaats. Dit alles onder voorbehoud dat de maatregelen de komende weken niet worden verzwaard.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster