U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Gespreksbijeenkomst: voor KOPP-kinderen

Datum: 11-10-2014

Tijd: 13:00 - 17:00

Locatie: De Kargadoor, Utrecht

Klik hier voor meer informatie

Heb je een ouder die psychische problemen heeft of heeft gehad? Dan kan het een verademing zijn om ervaringen uit te wisselen met andere volwassen kinderen van ouders met psychische problemen. Delen is belangrijk, omdat anderen niet altijd snappen wat jij meemaakt en  vaak geen idee hebben wat het betekent om opgegroeid te zijn bij een ouder met psychische problemen.

Ypsilon organiseert de landelijke najaarsbijeenkomst voor (volwassen) kinderen van ouders met psychische problemen (KOPP): De bijeenkomst wordt begeleid door twee ervaringsdeskundigen van Ypsilon, die zelf ‘kind van’ zijn. 

Bent u bekend bij Ypsilon als kind-van, dan ontvangt u automatisch een uitnodiging. Zo niet, dan kunt u zich aanmelden via ypsilon@ypsilon.org of via 088 000 21 20.@

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster