U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Afdeling Eindhoven & de Kempen

Datum: 11-10-2016

Tijd: 19:30 - 22:00

Locatie: Inspiratiecentrum Grote Beek Eindhoven

Klik hier voor meer informatie

Uitnodiging ledencontactavond 11 oktober 2016

Locatie: Inspiratiecentrum (was vroeger: In de Gebakken Peer), landgoed ‘De Grote Beek’, hoofdingang aan de Boschdijk te Eindhoven.

Parkeren: de richting naar parkeerterrein P6 en het Inspiratiecentrum Grote Beekstraat wordt met Ypsilonbordjes aangegeven.

We praten na over de vorige bijeenkomst. Het thema was: Eerste Hulp bij Psychische Klachten (presentatie van de MHFA cursus). Hoe was de avond en heb je er zelf iets aan gehad. Is het toepasbaar in je leven? Natuurlijk komen persoonlijke verhalen aan bod en zeker ook de tips en de positieve of negatieve ervaringen die je met je naaste hebt gehad.

Jongvolwassenengroep op de gespreksavond

Voor de gespreksgroepen-/contactavond van 11 oktober gaat een extra uitnodiging uit naar jongvolwassenen. 
Een gespreksgroepenavond beleeft ieder weer anders, maar als je je eigen verhaal vertelt en naar anderen weet te luisteren ben je toch in staat elkaar te helpen. Dat werkt bevrijdend!

Wij nodigen jullie daarom hartelijk uit voor de gespreksgroepen-/contactavond van 11 oktober om mee te doen in de gespreksgroep voor: 
Kinderen van....., indien je bent opgegroeid in een gezin waar vader, of moeder psychiatrische problemen had en daardoor onvoldoende ruimte heb gekregen om je gevoelens te uiten.

Broer-zus van....., indien je bent opgegroeid in een gezin waar een broer, of zus aan een psychische aandoening leed.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster