U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Afdeling Utrecht

Datum: 11-12-2018

Tijd: 20:00 - 22:00

Locatie: Altrecht, Lange Nieuwstraat 119, Utrecht

Tiny van Hees is onze gast. Zij is Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en zet zich al vele jaren met hart en ziel in voor de familieleden van mensen met een ernstige psychiatrische aandoening.

Op deze decemberbijeenkomst gaan we graag met u in gesprek over 'Later'.  Later, als ons kwetsbare familielid de ondersteuning van zijn of haar ouders moet ontberen. Veel ouders, maar ook broers en zussen en partners hebben daar slapeloze nachten van.

Dit is wat Tiny daar over schrijft: 'Voor ouders van een kind met een psychotische kwetsbaarheid kan het moeilijk zijn om na te denken over de tijd dat je zelf het leven gaat verlaten. Je laat je kind achter terwijl hij of zij niet (of niet voldoende) in staat is zelfstandig te functioneren.'

Wij nodigen u uit om hier gezamenlijk bij stil te staan en elkaar te inspireren. Wat kan je als ouder doen om deze tijd zo goed mogelijk voor te bereiden? Hoe kan je dat doen? Wat brengt dit bij u teweeg? Wat kan je als ouder niet regelen? 
Aan de hand van de verschillende levensgebieden willen wij u uitnodigen dit voor u zelf in kaart te brengen, zodat u overzicht hebt over uw eigen situatie.

Tom Rusting en Tiny van Hees zullen deze avond begeleiden.

U hoeft zich niet tevoren aan te melden.

Locatie: vergaderzaal 4 van het gebouw van Altrecht aan de Lange Nieuwstraat 119 in Utrecht.
U kunt gratis parkeren in de garage onder het gebouw. 
 Terug naar agenda-overzicht
sluit venster