U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Integrale psychiatrie- promotie Rogier Hoenders

Datum: 13-01-2014

Tijd: 14:30 - 17:00

Locatie: Academiegebouw Rijksuniversiteit Groningen

Op maandag 13 januari 2104 om 14.30 zal Rogier Hoenders, psychiater, onderzoeker en leidinggevende bij het Centrum Integrale Psychiatrie van Lentis zijn proefschrift openbaar verdedigen bij de medische faculteit in het Academie gebouw van de Rijksuniversiteit Groningen. Deze openbare zitting is vrij toegankelijk, er zijn voldoende plaatsen beschikbaar. De titel van zijn proefschrift is: 'Integrative psychiatry; conceptual foundation, implementation and effectiveness'. Om het proefschrift in te zien, klik hier.

Voorafgaand vindt een minisymposium plaats (10.00 tot 12.30) in hetzelfde gebouw. Tijdens dit symposium zullen Prof dr Haramati, mede oprichter van het Consortium of Academic Health Centers for Integrative Medicine (CAHCIM) en Prof dr Bodeker, adviseur van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de wereldbank, presentaties verzorgen over hun werk, vooral daar waar het raakvlakken heeft met de integrale psychiatrie.
De andere leden van de beoordelingscommissie en de promotoren van het proefschrift van Hoenders (Prof dr de Jonge, Prof dr de Jong, Prof dr Slaets) zullen reageren op de lezingen in een discussie forum. Dr Frits Milders zal voorzitten.
Voor deelname aan dit minisymposium is inschrijving noodzakelijk. De kosten zijn 50 euro. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Accreditatie bij de KNMG (voor alle artsen) is aangevraagd.

Voor meer informatie en inschrijving voor het minisymposium, zie:
www.centrumintegralepsychiatrie.nl/Mini-symposium/

Daarnaast verheugt het ons u te kunnen melden dat het 6e Congres Integrale Psychiatrie zal plaatsvinden op 6 maart 2015 in Groningen. Nadere informatie volgt.

We hopen u 13 januari in Groningen te ontmoeten!

Namens het organiserend comité:
Alice Til, coördinator
Rogier Hoenders, voorzitter


Voor vragen: Petra Vellinga, (050) 522 3135 / integralepsychiatrie@lentis.nl

 Terug naar agenda-overzicht
sluit venster