U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Themabijeenkomst: Medicatie

Datum: 13-03-2018

Tijd: 20:00 - 22:00

Locatie: Altrecht, Utrecht

Klik hier voor meer informatie

Veel familieleden hebben vragen over antipsychotische medicatie. Welke soorten medicijnen zijn er, wat is de werking ervan, wat zijn de bijwerkingen? Welke alternatieven zijn er als een middel niet goed werkt, of als de patiënt veel last heeft van bijwerkingen? Als een patiënt begint met een bepaald medicijn, hoe lang duurt het dan voordat je kunt vaststellen of het werkt? Moet een patiënt zijn hele leven die medicijnen gebruiken? Enzovoort!
We hebben psychiater Janneke Zinkstok, van het UMC, bereid gevonden om op de Ypsilon avond van 13 maart met ons in gesprek te gaan over dit soort vragen. Ik verwacht dat het een interessante en geanimeerde avond gaat worden.

De bijeenkomst vind plaats op 13 maart in het gebouw van Altrecht aan de Lange Nieuwstraat 119 in Utrecht. Binnenlopen vanaf 19.30, start om 20.00 uur, eind rond 22.00. Gratis parkeren onder het gebouw. Zeg aan de intercom dat u voor de Ypsilon avond komt. Ga binnendoor één trapje omhoog en daar wijst de receptionist u verder de weg.
U hoeft niet te reserveren, u mag zó binnenlopen. De avond is bedoeld voor familieleden. Ik hoop u a.s. dinsdag te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Tom Rusting
Afdelingsvoorzitter Ypsilon Utrecht

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster