U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Werken in combinatie met een dierbare die psychisch ziek is

Datum: 13-10-2021

Tijd: 19:00 - 20:30

Locatie: online via Zoom

Klik hier voor meer informatie

Werk in combinatie met een dierbare die psychisch uit balans is, is uitdagend. Hoe houd je de balans goed tussen zorgen voor of er zijn voor je dierbare en je werk, het huishouden, andere huisgenoten/familieleden en eigen momenten van rust en ontspanning?

Veel mensen zijn in de coronaperiode (meer) vanuit huis gaan werken. De grens tussen werk en privé is daardoor nóg meer vervaagd. Voor naasten van iemand die psychisch uit balans is, kan dit extra ingewikkeld zijn. Wat doet het met je als je 24 uur per dag geconfronteerd wordt met het ziekzijn van de ander? Balans houden tussen al je rollen wordt dan nog moeilijker en vooral tijd vrij maken voor jezelf (voor werk, rust, etc.) verdwijnt naar de achtergrond. Ga in gesprek met andere deelnemers aan de online bijeenkomst.

De bijeenkomst
De bijeenkomst wordt begeleid door een ervaringsdeskundige. Er wordt een ervaringsverhaal gedeeld en na een korte voorstelronde gaan we in gesprek over het onderwerp werken in combinatie met dierbare die psychisch ziek is. Er is veel ruimte voor het uitwisselen van tips en tricks.

Deelname  is gratis.

Aanmelding is vereist. Meld je aan door een mail te sturen aan: info@rescon.nl. Na aanmelding ontvang je een link om deel te nemen. Er is een maximum van 15 deelnemers. Terug naar agenda-overzicht
sluit venster