U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Congres: Participatie en herstel

Datum: 13-11-2018

Locatie: Utrecht

Klik hier voor meer informatie

Logacom Congres

 

 

In een inclusieve samenleving telt iedereen mee!

Dit telt ook voor degenen die te kampen hebben met psychische, sociale of verstandelijke beperkingen en met een verslaving of forensische problematiek. 

Het werken in de wijk met deze groep richt zich op de ondersteuning bij het dagelijks leven in de eigen leefomgeving en op participatie in werk en vrijetijdbesteding. Het valt soms niet mee om hier goed vorm aan te geven. 

Het 3e Jaarcongres Participatie en Herstel richt zich daarom dit jaar op de ontwikkeling van sociale inclusie in stad en wijk met aandacht voor ondersteuning van maatschappelijk herstel. Hierbij kijken we ook naar het tegengaan van stigmatisering en maatschappelijke uitsluiting. Behandeling en begeleiding dienen naadloos op elkaar aan te sluiten en ondersteunend te zijn bij door de cliënt gewenste rollen in de samenleving. Ook aan de kant van de samenleving dient er veel te gebeuren om gastvrijheid te creëren voor mensen die ‘anders’ zijn.

Tijdens dit congres komen actuele ontwikkelingen aan bod, worden nieuwe benaderingen gepresenteerd en pakkende praktijkvoorbeelden gegeven. Het volledige programma kunt u nalezen op www.participatieherstelcongres.nl

Early Bird Korting!

Inschrijven voor deelname aan het congres is tot 1 juli aanstaande extra voordelig via www.participatieherstelcongres.nl/aanmelden. Vroege aanmelders krijgen namelijk 10% Early Bird korting! Komt u samen met collega's? Dan is ook de meerpersoonskorting van toepassing. Ga naar de pagina voorwaarden voor meer info!

MEER INFORMATIE »

 

AANMELDEN  »

Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via onderstaande gegevens. Wij zien u graag 13 november aanstaande!

Congressecretariaat
E. Office@logacom.nl
T. 020-3203364

INFORMATIE »

 

AANMELDEN »

 Partners

 


 


Terug naar agenda-overzicht
sluit venster