U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Herdenkingsbijeenkomst voor nabestaanden van suïcide

Datum: 14-04-2019

Tijd: 15:00 - 17:30

Locatie: De Lindenberg, Valkhofzaal, Ridderstraat 23, Nijmegen

Nationale Herdenking Nabestaanden Suïcide

Een dood die je niet meer vergeet. Rouwen om iemand die een eind aan zijn of haar leven gemaakt heeft, is een verhaal apart. Het is niet alleen het verlies zelf het is ook zijn of haar beslissing waarmee jij verder moet. We zijn met velen die getekend zijn door dit onvergelijkbare verlies en dit een leven lang mee (moeten) dragen. Op 14 april willen we samen met lotgenoten hiebij stilstaan. Met muziek, stilte, verhalen en rituelen ter bemoediging en troost.

De herdenking is speciaal bedoeld voor naasten, familie, vrienden en collega's van mensen die hun leven hebben beëindigd door suïcide. Uiteraard zijn ook hulpverleners en zorgprofessionals van harte welkom.

Wil je erbij zijn?

Reserveer je plaats (en) via Esther Zawiolkowski, Astarte Rituelen & Ceremonies (0626328045) / astarterituelen@gmail.com

facebookpagina: facebook.com/SamenSuicideHerdenken

 

Inloop vanaf 14:30 uur.

 

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster