U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Psysalon: onderwerp "Werken aan Herstel"

Datum: 14-06-2016

Tijd: 19:30 - 21:30

Locatie: Wijkcentrum de Ypelaer in Tilburg

Klik hier voor meer informatie

‘Werken aan herstel’

Psysalon is een nieuwe vorm van voorlichting en ontmoeting voor iedereen die betrokken is bij iemand met een psychische kwetsbaarheid. Psysalon brengt mensen samen en geeft inspiratie. Herstellen gaat beter met steun van naasten en familie. De hervormingen in de zorg gaan ervan uit dat mensen de eigen kracht  en mogelijkheden van hun sociale netwerk benutten.  

Maar hoe doe je dat in praktijk? Hoe pak je dat samen aan?

 

Cliëntervaringsdeskundige Marjolein en ervaren ‘vader van’ Jan worden geïnterviewd over hun ervaringen met werken aan herstel. U kunt luisteren, kennis opdoen en praten met ervaren partners in de zorg. Dit kan tips opleveren voor de praktijk van alle dag. Door ervaringen te delen ontdekt u nieuwe mogelijkheden.

 

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen. Kent u andere mensen die belangstelling hebben? Neem ze mee! Ook hulpverleners zijn welkom. 

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster