U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Congres: HIC-congres

Datum: 14-06-2018

Tijd: 08:30 - 17:00

Locatie: Metaalkathedraal in Utrecht

Klik hier voor meer informatie

Resilience+ organiseert i.s.m. stichting HIC het HIC- en ART-congres.

Het voorjaar van 2018 is een mooie periode om eens flink uit te pakken, de ramen wijd open te zetten en de boel eens flink door te laten waaien. Het HIC-congres en ART-congres gaan in het voorjaar van 2018 voor het eerst samen (separate deelname is natuurlijk mogelijk!!). Samen vormen ze een tweedaags congres met een sterk en inhoudelijk vernieuwend binnen- en buitenprogramma met een ruime beursvloer met cateringplein. Op donderdag 14 juni komen alle recente ontwikkelingen rond high & intensive care (HIC) aan bod en op vrijdag 15 juni besteden we volop aandacht aan de ontwikkelingen rond active recovery triade (ART)
 

De samenwerking en de locatie bieden de mogelijkheid om een breed programma neer te zetten. Beide evenementen krijgen tegelijkertijd een grote make-over. We gaan dit jaar nog verder de diepte in en bekende inhoudelijke thema’s uitwerken. Naast aandacht voor high & intensive care (HIC), forensische high & intensive care (FHIC) en active recovery triade (ART)  gaan we in 2018 ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van respijthuizen laten zien en horen.
 
Het vernieuwde congres krijgt een internationaal tintje. Er is speciaal voor deze editie extra aandacht voor internationale trends en ontwikkelingen. Wat gebeurt er in de wereld om ons heen? Waar kunnen wij van leren? We verwachten dat ook in 2018 veel internationale sprekers en deelnemers de weg naar Nederland gaan vinden.
 Terug naar agenda-overzicht
sluit venster