U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Psysalon: Psycafé Amsterdam

Datum: 15-01-2019

Tijd: 19:30 - 21:30

Locatie: Mentrum Kliniek

Klik hier voor meer informatie

PsyCafé, georganiseerd door het HAMLETT studieteam en Anoiksis en Ypsilon, de verenigingen van cliënten  en familieleden/naasten van mensen met psychosegevoeligheid. U kunt zich aanmelden voor 20 december via hamlett@umcutrecht.nl onder vermelding van “aanmelding PsyCafé Mentrum in Amsterdam”

We beginnen om 19.30 uur met een presentatie over medicijngebruik en het afbouwen van antipsychotica. Vervolgens persoonlijke verhalen van een cliënt en een familielid waarin verteld wordt over eigen ervaringen met het afbouwen van medicijnen. Hierbij belichten we het belang van goede communicatie met behandelaars en steun van dierbaren bij het afbouwen van medicijnen. Daarna kunnen er vragen gesteld worden aan behandelaars en onderzoekers van het HAMLETT studieteam. Vervolgens wordt de bijeenkomst informeel. De aanwezigen kunnen het gesprek aangaan met vertegenwoordigers van organisaties aan zogenaamde “vraag-statafels” in het café.

PsyCafé zal plaatsvinden in de Foyer van Mentrum (GGZ Arkin), Eerste Constantijn Huygensstraat 38 in Amsterdam. Mentrum is bereikbaar met tram 3, 13 en 17 en bus 283 (nieuwe GVB routes).

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster