U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Gespreksbijeenkomst: Afdeling Tilburg

Datum: 15-02-2016

Tijd: 19:30 - 22:00

Locatie: GGZ Breburg, Tilburg

Klik hier voor meer informatie

Thema-avond 'Bijpraten met onze leden'

Op verzoek van onze leden vond op 15 juni 2015 een bijeenkomst plaats waarbij wij op informele wijze in discussie gingen over een aantal onderwerpen die toen in het middelpunt van de belangstelling stonden. Het was een geslaagde avond en veel van onze leden brachten een aantal belangwekkende knelpunten in de behandeling en begeleiding van hun familieleden naar voren. Wij zullen op 15 februari een terugkoppeling geven op wat er sindsdien bereikt is. Daarnaast zullen wij met u in discussie gaan over de onderwerpen (zoals hieronder aangegeven) die vandaag spelen.

Onderwerpen zoals: 
-De veranderingen in de zorg die steeds meer gestalte gaan krijgen. Te denken valt aan WMO, ambulantisering, PGB toekenning en uitvoering.
-De (on)mogelijkheden van een adequate dagbesteding, werk (al dan niet betaald)
-Woonvormen (RIBW, GGZ, Chapeau, anderen)
-Ervaringen met  FACT, VIP, HIC
-Nieuwe ontwikkelingen zoals ART
LPGGz vraagt (meer) aandacht te besteden aan crisis (zorg, interventie en verblijf), nazorg en preventie dit in het kader van ambulantisering.

De avond zal worden geleid door Marcel de Vries en Frank Bouwmeester en de prioriteit van de onderwerpen zal op de avond zelf worden vastgesteld. Mocht u nu reeds zaken hebben die u uitdrukkelijk zou willen bespreken, laat het ons even weten zodat wij de nodige voorbereidingen kunnen treffen. Wij hopen veel van onze leden te mogen verwelkomen. Uiteraard zijn ook belangstellenden en professionals welkom.

De bijeenkomst vindt plaats in het gebouw van de afdeling Dagbehandeling van GGZ Breburg, Jan Wierhof 11, ingang Boerhaavestraat te Tilburg. Aanvang 19:30 uur. Inlichtingen T (013) 4670668 of (013) 5282878. E f_bouwmeester@live.nl Terug naar agenda-overzicht
sluit venster