U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Stem mee en maak familiecoaching tot Kroonappel

Datum: 15-03-2013 t/m 17-03-2013

Locatie: www.kroonappels.nl

Ypsilon Utrecht dingt met het project familiecoaching/thuiscoaching mee naar een van de  “kroonappel” prijzen. Die prijzen worden uitgereikt in het kader van de komende troonwisseling. U kunt de afdeling helpen door in het komende weekend, dus op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 maart te stemmen via www.kroonappels.nl onder “gemeente Utrecht”, categorie “helpende hand”.

Stemmen is voorbehouden aan inwoners van de gemeente Utrecht. Woont u daar, dan kunt u direct naar http://stem.kroonappels.nl/vote om zelf uw stem uit te brengen. U vindt het project bij de regio Utrecht in de categorie “Helpende hand” onder de naam “Familiecoaching”. U maakt zélf ook kans op een prijs. Daarnaast kunt u, ook als u niet in Utrecht woont, deze mail doorsturen naar vrienden of kennissen die wel in Utrecht wonen. Of naar vrienden of kennissen die zélf misschien weer vrienden en kennissen hebben die in de gemeente Utrecht wonen. Met alle stemmen maakt het project een goede kans om in ieder geval de eerste ronde door te komen. En daarmee helpt u ook om weer eens aandacht te vragen voor Ypsilon en voor de mensen waar Ypsilon voor staat.  

U hebt wellicht al eerder over het project familiecoaching gehoord. Over ons werk voor allochtone families heeft KRO’s Brandpunt vorig jaar een mooie televisiereportage gemaakt: bekijk hem door te klikken op deze link. Familie-ervaringsdeskundigen op het gebied van schizofrenie en andere ernstige psychiatrische aandoeningen lichten families voor over de ziekte van hun familielid en over de beste manier om daarmee om te gaan. Familie-psychoeducatie per individuele familie. Maar vaak ook praktische steun en advisering. Voor ongeveer de helft gericht op allochtone families. Vaak bij de familie thuis. Het project vindt plaats in nauwe samenwerking met GGZ instellingen Altrecht en Indigo.

 

Wilt u meer details, voordat u besluit om te stemmen? Of misschien om te bezien of dit ook iets is voor uw regio? Klik dan op deze link. Of mail even met Tom Rusting op ypsilonutrecht@netland.nl.

 Terug naar agenda-overzicht
sluit venster