U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Broodje Met

Datum: 15-03-2016

Tijd: 12:30 - 17:00

Locatie: Humanistisch Centrum, Groningen

Klik hier voor meer informatie

Broodje Met 
Behalve De Ronde Tafel (om te praten) organiseren we elk jaar een lunch (om te luisteren en te praten). We nodigen voor de lunch, in de wandel het “Broodje Met”, een spreker uit die ons meer kan vertellen over thema’s die ons raken. Dat ene “Broodje Met” per jaar organiseren we in ieder geval. We houden de mogelijkheid open om per jaar vaker een “Broodje Met” te organiseren.  Een “Broodje Met” gaat door als voldoende mensen zich hiervoor opgeven. 

Op dit moment zijn we in overleg met mogelijke sprekers voor het eerste “Broodje Met” Zodra we het programma rond hebben informeren we u hier over via de Nieuwsbrief.  U kunt zich vanaf dat moment voor het ” Broodje Met” aanmelden. Het wordt u aangeboden door Ypsilon. Er zijn dus geen kosten aan verbonden. 

Voor het eerste “Broodje Met” denken we aan 15 maart. U kunt die datum al vast in uw agenda noteren. Het “Broodje Met” vindt plaats in Het Humanistisch Centrum, W.A. Scholtenstraat 2 in Groningen, vanaf 12.30 uur. Zie voor parkeermogelijkheden en Openbaar Vervoer onder het kopje De Ronde Tafel. We hebben de zaalruimte tot 17.00 uur beschikbaar zodat we na afloop nog rustig bij een kopje koffie of thee na kunnen praten.

Een “Broodje Met” wordt aangekondigd in de maandelijkse Nieuwsbrief. Daar staat dan ook in hoe u zich kunt aanmelden.

Voor meer informatie: 
Willy Walda T (0594) 514236 E w.walda@hotmail.com
of Liesbeth Pols T (0594) 500802, E pols.liesbeth@gmail.com Terug naar agenda-overzicht
sluit venster