U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Gespreksbijeenkomst: Afdeling Amsterdam

Datum: 15-08-2017

Tijd: 19:30 - 22:00

Locatie: Mentrum Kliniek

Klik hier voor meer informatie

'Tweede kamer akkoord over nieuwe wet dwangbehandeling', het VWS-rapport 'De weg naar zorg is moeilijk te vinden', 'eerste Mind-actie tegen wachtlijsten groot succes', zomaar een greep uit het nieuws waarmee Ypsilon zich dit jaar landelijk profileerde.

Ook in onze regio zijn de vrijwilligers van Ypsilon Amsterdam actief om de zorg, de begeleiding, het wonen en werken voor onze naasten en voor ons te verbeteren. Leden van de werkgroep vertellen over hun werkzaamheden, over wat bereikt is en de plannen voor de aankomende jaren.

Vanavond gaat het ook over uw ervaringen en over wat u zelf belangrijk vindt. Lukt het u om in balans te blijven? En zo ja, hoe doet u dat? Wat kan Ypsilon Amsterdam voor u betekenen? Ziet u kans om een actieve rol binnen onze afdeling op te pakken?

Er is tijd voor vragen en het uitwisselen van ervaringen en in de pauze of na afloop is er gelegenheid om bij te praten. Ook de uitgebreide brochuretafel ontbreekt niet.

We ontvangen u graag 15 augustus om 19:30 uur in de Mentrum kliniek, Eerste Constantijn Huygensstraat 38. Het programma begint om 20:00 uur en duurt tot 22:00 uur.

Met vriendelijke groeten, 
Ypsilon Amsterdam en omstreken

www.ypsilon-amsterdam.nl 
E-mail: ypsadam@ypsilon-amsterdam.nl

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster