U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Introductie- en implementatiebijeenkomst Triadekaart

Datum: 15-09-2009

Tijd: 13:30 - 16:30

Locatie: Landelijk bureau Ypsilon, Prins Bernharlaan 177, 2273 DP Voorburg

De Triadekaart is het afgelopen anderhalf jaar getest in een viertal instellingen. Gelijktijdig werd wetenschappelijk onderzoek gedaan naar gebruik en tevredenheid door onderzoekers van het Rob Giel Onderzoekscentrum (RGOc).
De onderzoeksresultaten wijzen uit dat de kaart over het algemeen positief gewaardeerd wordt door alle deelnemers in de triade (cliënten, naastbetrokkenen en professionals). Kortom, de Triadekaart is een aanwinst in de GGZ-praktijk.

Uit het onderzoek kwam ook naar voren dat het zonder duidelijke inbedding breed verspreiden van de kaart niet gaat werken. We kunnen ons voorstellen dat instellingen snel meer wilt weten over het vervolg van de introductie van de Triadekaart. We willen instellingsvertegenwoordigers daarom van harte uitnodigen om deel te nemen aan de allereerste introductiebijeenkomst in het kader van de Triadekaart. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door een mail te sturen naar triadekaart@ypsilon.org. Een uitnodiging voor deze bijeenkmst bevat meer informatie. Hebt u deze nog niet gehad, vraag hem dan alsnog op via hetzelfde e-mailadres.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster