U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: 'Contact kwijt met mijn kind'

Datum: 15-10-2014

Tijd: 19:00 - 21:00

Locatie: ZRC, Nijmegen

Contact met je kind verloren?

Het is iets waar mensen zich vaak voor schamen, maar het komt voor: dat je kind het contact met jou als ouder verbreekt. Heel erg pijnlijk maar steun zoeken bij elkaar helpt. ZRC, locatie De Kentering biedt plaats om een lotgenotengroep te starten. 
De eerste bijeenkomst is op 15 oktober 2014, om 19.00 uur bij De Kentering, Limoslaan 10, 6523 RZ Nijmegen. 
Er zijn geen kosten aan verbonden. Belangstellenden kunnen via De Kentering contact opnemen met de initiatiefneemsters van de groep. 
Telefoon: 024-3249975 of e-mail: ondersteuning@dekentering.info.

Als je kinderen krijgt heb je vaak een beeld over de toekomst. Je doet je uiterste best en hoopt er een goede band mee op te bouwen. Maar wat als de relatie ernstig word verstoord. Door een psychiatrische aandoening bij het kind, of door een scheiding of anderszins. Je gezin is niet meer compleet. Er zit een gat in je hart. Het is verwoestend voor jezelf en voor de rest van je gezin. Je bent door het verbreken van het contact machteloos maar de pijn delen werkt helend. Om de wond in je hart wat te verzachten. De intentie van deze steungroep Contact kwijt met je kind  is om op positieve en opbeurende manier elkaar te ondersteunen. De steungroep wil 1 keer per maand bij elkaar komen.  

         Terug naar agenda-overzicht
sluit venster