U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Je verstand verliezen - bijeenkomst VMDB

Datum: 15-12-2012

Locatie: Musketon Utrecht

Klik hier voor de uitnodiging

Marco Boks, psychiater in het UMC Utrecht zal daar het een en ander vertellen over zijn onderzoek.

Dr. Marco Boks werkt onvermoeibaar om de bipolaire stoornis van zoveel mogelijk kanten tegen het licht te houden, hij deelt graag de laatste medische inzichten wat betreft psychoses en manieën met de VMDB. www.bipolargenetics.nl

Daarnaast nog even uw aandacht voor het epistressonderzoek waar men op de afdeling psychiatrie van het UMC in Utrecht mee bezig is. In het kort is Epistress gericht op mensen met bipolaire 1 stoornis, broers/zussen van mensen met bipolaire 1 stoornis en mensen met schizofrenie. De link wordt onderzocht  tussen stress en (epi)genetica en deze stoornissen omdat beiden een belangrijke rol lijken te spelen.  Ze zijn hiervoor op zoek naar nog meer deelnemers, vooral broers/zussen van mensen met een bipolaire 1 stoornis.

Verder is er nog een laatste aanvulling dat er nog een derde workshop is namelijk Medimate komt de lithiummeter presenteren. Hij is nu gebruik gereed.

Daarover komt volgend jaar nog meer informatie maar u kunt al vast zien hoe die werkt door u op te geven voor workshop 3 of hun site bekijken.

http://www.medimate.nl/zelf-lithium-meten.

Vereniging voor Manisch Depressieven en Betrokkenen

Tel. 030 2803030
E-mail: femie@vmdb.nlTerug naar agenda-overzicht
sluit venster