U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Het Familiecafé

Datum: 15-12-2015

Tijd: 18:30 - 21:00

Locatie: Lokaal cultureel centrum De Zevensprong, Mosoelstraat 20, 3193 EL Hoogvliet

Klik hieré voor meer informatie

Je hebt een familielid, partner of vriend(in) met psychische problemen. Dat kan je eigen leven aardig op zijn kop zetten. Praktische vragen, twijfels en emoties, het hoort er allemaal bij. Als naastbetrokkene heb je behoefte aan erkenning, een luisterend oor en steun. Mantelzorgers staan er vaak alleen voor en er zijn weinig mensen die hun rol kunnen overnemen. Het Familiecafé biedt hierin ondersteuning. Het is een initiatief voor en door familie. Hier kun je mensen ontmoeten die jouw situatie begrijpen en met wie je informatie en ervaringen kunt uitwisselen. Ook kan er advies gegeven worden door professionals of gespecialiseerde organisaties. Naast gespreksavonden kunnen er avonden zijn om te luisteren of te kijken. De bijeenkomsten hebben een positieve sfeer, want aan het eind van de avond willen we allemaal met een goed gevoel naar huis.

Mijn leven wordt sterk beïnvloed door de psychische problemen van mijn naaste, hoe ga ik daarmee om?

Theater ‘Hou me los’ komt naar het Familiecafé!

Gevoed door haar ervaring als ‘zus van’ zingt en vertelt zangeres en theatermaker Nynka Delcour op persoonlijke, ontroerende én grappige wijze over haar complexe relatie met haar psychische zieke broer.

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster