U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Gespreksbijeenkomst: De Ronde Tafel

Datum: 16-02-2016

Tijd: 13:30 - 16:00

Locatie: Humanistisch Centrum, Groningen

Klik hier voor meer informatie

De Ronde Tafel 
Praten met elkaar over alles wat we met en rondom onze naasten beleven blijft een belangrijk onderdeel van ons aanbod maar we gaan het anders organiseren. Praten doe je niet alleen. Daarom starten we vanaf februari een praat-groep. We noemen zo’n groep “De Ronde Tafel”. De Ronde Tafel draait met een vaste kern deelnemers maar tussentijdse instroom is mogelijk. In de praatgroep kunt u eigen ervaringen kwijt maar de gesprekken kunnen ook starten vanuit berichten over de psychiatrie in de media, vanuit films of boeken die u geraakt hebben of vanuit eigen ideeën over zaken die voor u of uw naaste belangrijk zijn. Martin  Mulder gaat de Ronde Tafel begeleiden. Hij is ook jaren enthousiast begeleider van de proat-avonden geweest.

De eerste Ronde Tafel is op 16 februari van 13.30 tot 16.00 uur, in het Humanistisch Centrum, W.A. Scholtenstraat 2 in Groningen.

De deelnemers beslissen zelf wanneer en op welk tijdstip van de dag de volgende bijeenkomst plaatsvindt. Dat kan op een ochtend, middag of avond. De Ronde Tafel kan gebruik blijven maken van de locatie die Ypsilon voor de eerste bijeenkomst heeft geregeld maar kan (per keer) ook voor andere locaties kiezen, bijvoorbeeld bij een van de deelnemers thuis. Dat biedt de mogelijkheid de bijeenkomsten ook buiten Groningen te houden. Van elke volgende bijeenkomst vindt u plaats en tijdstip in de maandelijkse Nieuwsbrief.

We willen De Ronde Tafel klein houden, 6-12 personen. Bij meer belangstelling kan een tweede groep starten.  
We zijn in het Humanistisch Centrum “onder ons”, dat wil zeggen de enige gebruikers op dat moment. We kunnen dus vrijuit praten. Het Humanistisch Centrum is een vriendelijke niet al te grote ruimte waar we zelf voor koffie en thee kunnen zorgen.

Het Centrum ligt op steenworp afstand van het UCP waar we tot nu toe onze maandelijkse bijeenkomsten hadden. Er komen veel stadsbussen in de buurt van het Humanistisch Centrum. Parkeren kan in Garage Boterdiep, Garage Noord of Garage Ossenmarkt. Loopafstand van deze garages tot het Humanistisch Centrum is 5 tot 7 minuten.

Voor meer informatie en aanmelding: 
Online: w.walda@hotmail.com of pols.liesbeth@gmail.com 
Telefonisch: bij Willy Walda (0594) 514236 of Liesbeth Pols (0594) 500802Terug naar agenda-overzicht
sluit venster