U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Congres: Ouderschapskennis

Datum: 16-03-2018

Locatie: Aristo Amsterdam

Klik hier voor meer informatie

Ouders de regie?!

Ervaringskennis van ouders als startpunt in praktijk èn wetenschap 

Op 6 maart 2018 organiseert Logacom de vierde editie van het Landelijk Congres Ouderschapskennis. Tijdens dit interactieve congres delen Lieve Cottyn, Katie Lee Weille en Menno Oosterhoff tijdens de plenaire sessies hun kennis en ervaring in het werken met ouders. Hoe kun je de ervaringskennis van ouders als startpunt nemen? Wat hebben zij geleerd? Welke vragen, dilemma’s en hobbels roept dit op binnen hun werkveld? 

Vanuit het idee dat uitwisseling en actieve deelname aan de inhoud voor deelnemers meer oplevert dan alleen maar luisteren naar bijdragen van sprekers, is gekozen voor een vernieuwende opzet voor het Congres Ouderschapskennis 2018. Tijdens de plenaire- en deelsessies zijn er geen ‘sprekers’, maar ‘delers’. Ervaringsdeskundige ouders nemen u gedurende de dag mee en maken u deelgenoot van hun verhaal. Tijdens de deelsessies van anderhalf uur is er ruimte om de diepte in te gaan binnen een door u gekozen thema. Wilt u weten wat het programma u te bieden heeft? Ga naar www.ouderschapscongres.nl voor meer informatie.

Early bird

Inschrijven voor het congres kan gemakkelijk online en is nu nog extra voordeling. Als u uw aanmeldingen uiterlijk 15 januari 2018 voltooit, dan ontvangt u 10% korting op de deelnamekosten! Terug naar agenda-overzicht
sluit venster