U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Psysalon: 'Los laten'

Datum: 16-04-2018

Tijd: 19:30 - 21:30

Locatie: Wiekendael, Roosendaal

In deze Psysalon interviewen we een moeder over haar ervaringen tijdens de opvoeding van haar dochter. Daarna zal ze vertellen over haar ervaringen bij het proces van 'loslaten'. Zowel de moeder als de dochter kampen met psychische kwetsbaarheden.
Daarna kunnen vragen gesteld worden en kunnen we met elkaar in gesprek gaan. Door ervaringen te delen, door te luisteren en te praten met ervaren partners in zorg, kunt u tips opdoen voor de praktijk van alle dag.

Tijd: 19.30-21.30 (koffie/thee staat klaar om 19.00 uur)
Plaats: Wiekendael (binnentuin)
Kalsdonksestraat 89
4702 ZB Roosendaal

Aanmelden: niet verplicht, via: fpppsysalon@gmail.com
Kosten: geen

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen. Kent u andere mensen die belangstelling hebben? Neem ze mee! Ook hulpverleners zijn welkom.

Een Psysalon is een ontmoetingsplaats voor iedereen die betrokken is met iemand met een psychische kwetsbaarheid en in het bijzonder voor hun naasten. Het biedt de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te ondersteunen maar ook om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

Deze Psysalon komt tot stand door samenwerking van de FPPWNB, het Platform Ervaringsdeskundigen GGZWNB, Ypsilon, Trialoog en Mantelzorg Roosendaal. Graag willen we samenwerken met nog meer organisaties om de triade cliënt, mantelzorg en zorgverlening te versterken.
 Terug naar agenda-overzicht
sluit venster