U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Congres: Nationaal congres GGZ-verpleegkunde

Datum: 16-06-2016

Locatie: De Reehorst, Ede

Klik hier voor meer informatie

Van presentie tot evidence-based practice

Op 16 juni 2016 organiseren Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN) en Stichting Sympopna het nationaal congres GGZ-verpleegkunde, getiteld ‘Van presentie tot evidence-based practice’.

Ons doel is om verbindingen te leggen tussen alle verpleegkundigen die werken in de verschillende velden van de GGZ, de verstandelijk gehandicaptenzorg en de psychogeriatrie. Dus of je nu werkt als verpleegkundige, als sociaal-psychiatrisch verpleegkundige, als verpleegkundig specialist, als consultatief psychiatrisch verpleegkundige, of anderszins: dit congres zal kennis en inspiratie bieden die van waarde is voor jouw alledaagse werkpraktijk. En of je nu werkt in de algemene GGZ, de forensische zorg, de verslavingszorg, de ziekenhuispsychiatrie, de kinder- en jeugdpsychiatrie, de ouderenzorg, de verstandelijk gehandicaptenzorg, de dementie-zorg of binnen een wijkteam: we stellen een programma samen dat voor jou interessant is.

Je zult op deze dag in de gelegenheid worden gesteld om over de grenzen van je eigen alledaagse praktijk heen te kijken en kennis te maken met voor jou nieuwe gebieden van verpleegkundige zorg.

Op 15 juni, de avond voorafgaand aan het congres, wordt een Masterclass georganiseerd met als thema Psychiatrie & Verslaving. Deze Masterclass wordt verzorgd door Dr. Carmel Clancy (International Society of Addiction Nursing Middlesex University) en een co-spreker. Voor deze Masterclass kunt u zich apart inschrijven zodra het volledige programma bekend is (zie www.sympopna.nl).

 Terug naar agenda-overzicht
sluit venster