U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Kennissessie: Samen met naasten, het nieuwe normaal

Datum: 16-09-2021

Tijd: 19:30 - 21:00

Locatie: Online via Zoom

Klik hier voor meer informatie

Samen met naasten, het nieuwe normaal

Generieke module Naasten als leidraad voor iedereen

'Samen met naasten, het nieuwe normaal’, heet de zesde gratis online kennissessie die MIND Ypsilon organiseert voor leden en geïnteresseerden.
Naastenadviseur Henk-Willem Klaassen en Ypsilondirecteur Bert Stavenuiter leggen uit wat jij als naaste kunt hebben aan de geheel herziene ‘generieke module Naasten’.

Met veel praktische voorbeelden. Want de naam mag dan saai zijn, belangrijk is de module wel. Wil de hulpverlener van je naaste jou geen informatie geven, luistert hij niet naar jouw argumenten, houdt je naaste jou overal buiten, houd je het niet meer vol? In de module staat precies en heel concreet hoe de hulpverlener met jou kan samenwerken en hoe hij je kan ondersteunen. Winst voor iedereen, want samenwerken levert veel op! Wil je weten hoe dat in de praktijk gaat, hoe je de hulpverlener erop kan aanspreken en welke rol je zelf kan spelen? Doe mee met de Kennissessie op 16 september.

Ypsilonleden, naasten, cliënten, hulpverleners in de ggz en het sociaal domein en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze gratis Kennissessie.

NB: Deze sessie is helemaal vol. Aanmelden is niet langer mogelijk!Terug naar agenda-overzicht
sluit venster