U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Gespreksbijeenkomst: Broers en zussen

Datum: 16-11-2019

Tijd: 13:00 - 16:30

Locatie: Utrecht

Bijeenkomst voor volwassen broers en zussen van mensen met een psychotische kwetsbaarheid. Onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld:

  • Wat als mijn ouders de zorg straks niet meer aankunnen?
  • Waarom voel ik mij zo schuldig tegenover mijn broer/zus
  • Het lukt me niet om contact te krijgen met hem/haar
  • Ik wil gewoon broer/zus zijn, geen hulpverlener
  • Hoe breng ik mijn zorgen en twijfels naar mijn ouders onder woorden

Herken je dit en wil je horen hoe anderen daar mee omgaan? Wil je tips over de manier waarop je jouw natuurlijke rol als broer of zus weer zou kunnen oppakken? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst. Onder leiding van twee ervaren ‘zussen’ kun je ervaringen uitwisselen. Herkenning, erkenning, steunen en gesteund worden zijn hierbij sleutelwoorden.

Praktische informatie
Locatie: Kargadoor, Oude Gracht 36 in Utrecht 
Een routebeschrijving is te vinden op www.kargadoor.nl.

Ontvangst om 12.45 uur met koffie en thee. Halverwege is er een pauze en na afloop (rond 16.30 uur) is er gelegenheid om na te praten met een drankje.

De bijeenkomst is toegankelijk voor volwassen ´broers- en zussen-van´. 
Voor Ypsilonleden is deelname gratis, aan niet-leden wordt een bijdrage in de onkosten gevraagd van € 10,-. Dit kan ter plekke contant betaald worden.

Aanmelden (graag vóór 15 november) via e-mail pfernandes@ypsilon.org of bel (088) 000 21 20 (op werkdagen van 10-16 uur). Deelnemers die zich aanmelden via de e-mail krijgen een ontvangstbevestiging.

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster