U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Presentatie: De kracht van ADHD

Datum: 17-09-2013

Tijd: 19:30 - 21:30

Locatie: Het Dolhuys, Haarlem

Klik hier voor meer informatie en de uitnodiging

ADHD is vaak negatief in het nieuws. Tijd om het tij te keren. Suzan Otten-Pablos is de oprichter van het ADHD lifestylemagazine ‘Suzan’. Voor het eerst verschijnt er in Nederland een GGZ-glossy, met als thema de kracht van ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder). Het doel van het ADHD lifestylemagazine is om mensen te informeren over het onderwerp ADHD op een manier die aanspreekt, maar ook op een manier die het onderwerp recht doet.

De drie pijlers van het magazine zijn kennis, humor en emotie. Het magazine is daarom integer en veelzijdig, maar tegelijkertijd ook anders en een tikkeltje eigenwijs. Er is geen budget, dus veel werk gebeurt vrijwillig. De meeste mensen die aan het magazine meewerken doen dit uit betrokkenheid bij het onderwerp en bij de doelgroep. Zij zien de noodzaak in van een positieve beeldvorming omtrent ADHD. 

Op donderdag 17 oktober wordt het ADHD lifestylemagazine gepresenteerd in Het Dolhuys. Te gast is oprichter Suzan Otten-Pablos. Ze heeft zelf ADHD en is ook moeder van twee kinderen met ADHD. Samen met haar zoon (12) vertelt zij over de kracht van deze aandoening. Ook te gast is hoogleraar en kinder- en jeugspsychiater Robert Vermeiren van het Leids Universitair Centrum (LUMC) die zijn visie zal geven over ADHD. Terug naar agenda-overzicht
sluit venster