U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Feest: Willibrordus draait door

Datum: 17-09-2015

Locatie: Heiloo

Klik hier voor meer informatie

Een driedaags, spannend, inspirerend en kleurrijk festival dat voor iedereen toegankelijk is. 

Het evenemententerrein, op het landgoed Willibrordus ligt achter  de cultuurkoepel. Het is de ontmoetingsplek rondom de rollende keukens opgebouwd. Vanaf die plek kun je naar containers, de cultuurkoepel, de tuinkamer, binnentuin, museum of de strandwal. Daar ontmoet  je artiesten,  musici, theatermakers, filmers, verhalenvertellers, muzikanten, koks en vele andere talenten. Er is volop ruimte voor humor, ernst en een knipoog naar de psychiatrie. 

Ruim baan voor inspiratie en nieuwe wegen in de kunst op het landgoed Willibrordus. Balsem voor de ziel en eerlijke voeding was de boodschap die de Ierse monnik Willibrordus in 690 naar Nederland bracht. De geest voeden dat is de missie van het festival. 

Wie Heiloo nadert kan zich al van ver oriënteren op de cultuurkoepel, landmark en baken in Kennemerland. We ontmoeten je, na de vakantieperiode, graag op het landgoed voor het festival met een bijzonder karakter in een bijzondere omgeving.   

We zijn nog met diverse artiesten in gesprek.

Medewerking is al toegezegd door: Jan Rot, Batik, Karsu Dönmez, Amsterdam Chamber Soloist, Toon Tellegen, Corrie van Binsbergen, musical van Gogh, toneelstuk Smeer, theatergroep Troubadour, Willem de Ridder, Toon Walraven, Nederlandse fluitacademie, Bert van Baar, Herman Link, Rina Iny, foodgoeroe Richard de Leth, Ria Penders, klezmerorkest Di Gojim diverse koren, films première Kings park, Harry Tiny, Sonja, Geel, Dr.Caligari, Wearable, beelden voor de geest.

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster