U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Filmvoorstelling Verloren Jaren

Datum: 18-04-2012

Tijd: 00:00 - 00:00

Locatie: De Hanzenborg Lelystad

Verloren Jaren

Verloren Jaren is een aangrijpende film waarin de kijker door de ogen van een ervaringsdeskundige een psychose ervaart. Bart studeert aan de filmacademie als het noodlot toeslaat. Hij kampt met zijn eerste psychose maar weigert hulp te zoeken, zodat hij steeds verder aftakelt.

Deze avond wordt u GRATIS aangeboden door: Welzijn Lelystad, GGz Centraal Flevoland, Kwintes en Ypsilon Flevoland.
Andere betrokken naasten en ook GGZ hulpverleners zijn uitgenodigd en van harte welkom.

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met Welzijn Lelystad, telefoon 0320-707159 of Ypsilon Flevoland 0321-314031 of mailen naar ypsilon.flevoland@gmail.com .

 

Het scenario is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen van Bas Labruyère. De 35-jarige regisseur heeft de ziekte schizofrenie en heeft zelf te kampen gehad met psychosen. Pas na drie jaar liet hij zich opnemen in een psychiatrische kliniek. Na zijn herstel schreef hij een brief om zijn ervaringen met zijn familie en vrienden te delen.

Bas Labruyère zal op deze avond aanwezig zijn om na de film op uw eventuele vragen in te gaan.

Deze avond wordt gehouden in De Hanzeborg, Koningsbergenstraat 201, 8232 DC Lelystad.

De Hanzeborg is heel dichtbij het trein- en busstation gelegen, achter het gerechtsgebouw en tegenover het Provinciehuis. In de omgeving is voldoende gratis parkeer gelegenheid.

Om 19.00 uur begint de inloop met koffie en thee. De film begint om 19.30 uur.

Na afloop beantwoordt Bas Labruyère vragen en na het nuttigen van een hapje en een drankje sluiten we om  21:30 uur de avond.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster