U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Workshop: Ziek?Hoezoziek?

Datum: 18-06-2016

Tijd: 11:00 - 16:00

Locatie: Utrecht

Klik hier voor meer informatie

Gebrek aan ziekte-inzicht bij uw familielid? In deze workshop leert u gespreksvaardigheden en praktische oefeningen om in uw situatie te kunnen toepassen. De gespreksvaardigheden helpen u op een andere manier om te gaan met het ontbrekende ziekte-inzicht bij uw naaste en het contact te behouden. 
Gebrek aan ziekte-inzicht bemoeilijkt het contact met onze zieke familieleden. Ypsilon heeft - met steun van psychiater Jules Tielens - deze workshop ontwikkeld over hoe u wél in gesprek kunt blijven met uw familielid.

De workshop wordt gegeven door ervaren en getrainde familieleden. 

Aanmelden:

Stuur een mail aan mmarkx@ypsilon.org of bel met 088 000 21 20
U kunt de bijdrage overmaken op NL75 INGB 0004 736538 t.n.v. Ypsilon, onder vermelding van workshop 18 juni en uw naam, woonplaats en e-mailadres. Inschrijving gaat op volgorde van ontvangst van de betaling.

Prijs

De prijs van de workshop bedraagt: € 75,- voor leden van Ypsilon en € 150,- voor niet-leden*. 

*Aangezien de contributie voor het lidmaatschap € 57,- per jaar bedraagt, kunt er ook voor kiezen lid te worden. U profiteert dan, naast het voordeel van de ledenprijs, van het complete aanbod van Ypsilon. Klik hier voor informatie over het lidmaatschap.

Brochure

Bij de workshop hoort een (online) brochure ‘Ziek? Hoezo ziek?’ over verbindende gespreksvaardigheden. Deze brochure geeft achtergrondinformatie en verdieping. Deze brochure is te bestellen via de webwinkel.

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster