U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Voorstelling: Bejubelde theatervoorstelling "Istanbul" gratis te bezoeken

Datum: 18-12-2021

Tijd: 13:00 - 15:00

Locatie: Amersfoort

*** Geannuleerd wegens corona. Nieuwe datum volgt... ***

Collegaorganisatie Plusminus organiseert voor haar leden een theatervoorstelling in Amersfoort die gratis toegankelijk is. Plusminus heeft aangegeven dat ook leden van Anoiksis en Ypsilon welkom zijn om de voorstelling bij te wonen. Het gaat om de voorstelling "Istanbul, bericht van de andere kant" waarin Michaël Bloos op zoek gaat naar de grens van de werkelijkheid in relatie tot de psychoses en de vermissing van zijn vader. Een zoektocht naar wat het is zoon te zijn. Een zoektocht naar constructen van de werkelijkheid en zijn angst die te verliezen.

De voorstelling ging oktober 2020 in première bij Frascati en daarna op tour. De voorstelling en de tour is razend goed ontvangen. Aanmelden vooraf is noodzakelijk en kan via de link onderaan dit bericht. De voorstelling start om 13.30 uur (graag 13.00 uur aanwezig).

De Volkskrant gaf de productie 5 sterren en spreekt van "een charmante performance die de ‘zin van de waan’ onderzoekt. Bloos en Biesheuvel vullen elkaar mooi aan in een charmante performance waarin ze de ander en zichzelf bevragen, grappige kunstzinnige zijwegen bewandelen, en dan weer even de rol van vader en zoon oppakken."

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster