Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

19de landelijke FACT-congres 2022

22 september @ 09:00 - 17:00

GGz Breburg organiseert in samenwerking met F-ACT Nederland op 22 september 2022 de negentiende editie van het landelijke F-ACT Congres in de Spoorzone in Tilburg.
Samenwerken in netwerken is ons uitgangspunt. Samenwerken zit in het DNA van de F-ACT-teams en het is dan ook vanzelfsprekend dat we samen optrekken: binnen de teams, met de cliënt, met de familie en de gezinnen, met naasten, met partners binnen het formele en het informele steunsysteem en met elkaar.

Centraal in Nederland
We organiseren het congres binnen de Spoorzone van Tilburg. De Koepelhal zal tijdens het evenement fungeren als een herkenbaar verzamelpunt.
Deze unieke locatie heeft een verbindende functie in de stad Tilburg, tussen oud en nieuw, tussen noord en zuid, tussen beproefd en modern. In de Koepelhal komen alle deelnemers bij de aanvang en de afsluiting samen. Tijdens de dag verspreiden de deelnemers zich over de Spoorzone, met o.a. de schitterende LocHal, het recent ontwikkelde Spoorpark en de binnenstad van Tilburg.
Tilburg ligt centraal in Nederland en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de trein stopt letterlijk voor de deur. Er zijn daarnaast voldoende interessante bezienswaardigheden, moderne bars, trendy restaurants, hippe uitgaansgelegenheden en betaalbare B&B’s en hotelarrangementen om er een mooie dag van te maken.

Het centrale thema wordt: F-ACT past!

Passende zorg binnen F-ACT
Passende zorg is waardengedreven, wordt samen besloten en vormgegeven en maakt gebruik van nieuwe technologieën en ontwikkelingen. Voor F-ACT betekent dat terug naar de kern, de doorontwikkeling van het netwerk en het vormgeven van een passend aanbod waarbij we waken voor zowel onder- als overbehandeling, gebruikmakend van nieuwe technologieën (o.a. beeldbellen, digitale modules) en recente ervaringen en wetenschappelijke bevindingen.
Of het nu evidencebased methodieken betreft, best practices, state-of-the-art-behandelingen, anekdotisch bewijs, nieuwe creatieve ideeën, groene en duurzame projecten, n=1 studies of uitgebreide randomised controlled trials, met dit congres willen we graag verwonderen, leren, verdiepen, ervaringen delen en samen met collega’s uit Nederland vooral nieuwe paden uitzetten.
De locatie(s)
We organiseren het F-ACT Congres 2022 op verschillende locaties in de binnenstad en binnen en in de nabijheid van de Spoorzone. Vanuit de Koepelhal als in workshops op diverse locaties zoals de LocHal. We starten met een plenaire opening en lezing. Daarna kunnen de deelnemers kiezen uit goed afgestemde en gevarieerde routes langs workshops op interessante locaties bij onze partners.
De lunch wordt verzorgd op de hoofdlocatie in de Koepelhal. Ook is het mogelijk om een korte wandel- en/of fietstocht te maken langs vernieuwende leer- en werkprojecten. Daarnaast maken we gebruik van locaties in de nabijheid en is er ook de mogelijkheid om het nieuwe Spoorpark, een van de grootste burgerinitiatieven van Nederland, te bezoeken. We gaan in gesprek met medewerkers van respijthuizen, zorgboerderijen, buurthuizen, werkprojecten en vernieuwende groene projecten binnen de regio.

Kom je ook meekijken, luisteren en/of debatteren?

Meld je hier aan en laat weten dat je komt. Wij dragen zorg voor een mooi programma en gaan alles uit de kast halen om van het 19de congres 2022 weer een succes te maken.
Accreditatie FGzPt (6 pt), NIP/NVO (7pt), VSR (7 pt), VV&VN (7 pt), Registerplein (6,5 pt) en SKJ (6.75 pt) . Accreditatie is in aanvraag voor NVvP, VVGN en NVRG.

Nieuw! Cliënten- en Studentenkorting bij Frits&Gijs

Bij Frits&Gijs krijgen cliënten zonder dienstbetrekking en studenten (zonder dienstbetrekking die studiefinanciering via DUO-ontvangen) voortaan een interessante korting op de toegang voor onze evenementen. Dus ben je student, doe je voordeel en zegt het voort.

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
22 september
Tijd:
09:00 - 17:00
Categorie:

Locatie

Spoorzone
Tilburg, + Google Maps
ANBI logo