U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Psysalon: Stemmen horen

Datum: 20-09-2021

Tijd: 18:30 - 19:30

Locatie: Online via Teams

Waar doe je goed aan als je dierbare stemmen hoort? Hoe kun je er tegenaan kijken, hoe kun je reageren en wat moet je vooral niet doen? En wat betekent het voor de toekomst?
Ypsilon en Kompassie nodigen je van harte uit voor de Psysalon op maandag 20 september. Een Psysalon is een ontmoetingsplaats voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, hun partners, familieleden, vrienden, professionals en iedereen die zich betrokken voelt en interesse heeft in het thema.

Stemmen horen komt vaker voor dan we denken. Voor de stemmenhoorder bestaan de stemmen echt maar anderen horen ze niet. Toch is het niet echt ongewoon en kun je er met de juiste hulp mee om leren gaan.

Yvonne Doornbos van Steunpunt Stemmen Horen Haaglanden wordt geïnterviewd over verschillende aanpakken rond stemmen horen en belicht tijdens deze bijeenkomst het horen van stemmen van verschillende kanten. Yvonne combineert haar ervaring als medewerker in de zorg en als ervaringsdeskundige.

Deelname is gratis!
Vragen over het onderwerp kunnen vooraf gemaild worden naar mantelzorg@kompassie.nl.

Programma:
18.30 uur Start bijeenkomst
18.35 uur Yvonne Doornbos, Steunpunt Stemmen Horen Haaglanden
19.30 uur Afsluiting

Aanmelden: klik hier 

Neem voor meer informatie contact op met Esther of Merel: mantelzorg@kompassie.nl / T (070) 427 32 40Terug naar agenda-overzicht
sluit venster