Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Ypsilon Tiel – Aanschuiftafel

6 oktober @ 18:00 - 19:30

Hebben jullie het ook zo koud? Nadat ik de warmte helemaal zat was, is het nu weer het andere uiterste! Laten we de warmte opzoeken. In letterlijke zin: een fijne warme maaltijd in een gezellige omgeving. In figuurlijke zin: de warmte van elkaar. De warmte van het onderlinge contact en begrip. Begrip vanuit herkenning, vanuit het samen weten wat het is om te maken te hebben met de zorgen om en het zorgen voor iemand die ons dierbaar is. Iemand die kampt met psychische, psychiatrische en/of verslavingsproblematiek.

Wij hebben er weer zin in om elkaar te spreken en voor iedereen die er ook weer zin in heeft: Je bent op donderdag 6 oktober om 18.00 weer van harte welkom bij onze aanschuiftafel bij de Vergulde Graaf. We kunnen elkaar ontmoeten en met elkaar praten over de zaken die ons zo bezighouden maar waar we lang niet met iedereen over kunnen praten. Of er niet over hoeven te praten omdat we het van elkaar weten.

Voel je vrij om langs te komen, wij verwelkomen je graag.

Wat is de aanschuiftafel ook al weer?

Iedere maand kan iedereen die naaste is van iemand met psychiatrische- en/of verslavingsproblematiek aanschuiven om elkaar te ontmoeten. Onder het genot van een hapje eten kun je makkelijk een gesprek voeren als ‘lotgenoten’ onder elkaar. Er worden ervaringen gedeeld, gehuild en gelachen. Je hoeft niks uit te leggen, we begrijpen elkaar, omdat we het ook meegemaakt hebben.

Praktische informatie

De ‘Aanschuiftafel’ vindt iedere eerste donderdag van de maand plaats in sociaal restaurant De Vergulde Graaf (De Vier Gravinnen 2 in 4001 RZ Tiel). Zij bieden een driegangen dagmenu aan voor € 9,95 (excl. drankjes). De avond begint om 18.00 uur (de keuken sluit om 19.00 uur, het restaurant natuurlijk niet). De kosten zijn voor eigen rekening.

Wij nodigen u van harte uit om donderdag 6 oktober (weer) bij ons aan te schuiven.

Aanmelden

Om zicht te hebben op het aantal mensen dat deze keer komt ‘aanschuiven’ vinden we het prettig als u zich uiterlijk twee dagen van te voren (dinsdag 4 oktober) aanmeldt via deze link zodat we de kok en zijn personeel van te voren kunnen informeren.

Bent u geïnteresseerd, maar voelt u een drempel? Laat het ons weten via info@ypsilontiel.nl, we zijn graag bereid vooraf kennis met u te maken.

Tot slot

We openen de maaltijd altijd met een gedicht of tekst. Heeft u een gedicht of tekst die u geraakt heeft, we zouden het fijn vinden al u het met ons wil delen.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot donderdag,

Theo Bianchi, Joke van der Meulen, Paula Polman, Barrie & Evert Roovers

Gegevens

Datum:
6 oktober
Tijd:
18:00 - 19:30
Categorie:

Locatie

De Vergulde Graaf
De Vier Gravinnen 2
Tiel, 4001 RZ
+ Google Maps
ANBI logo