U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Gespreksbijeenkomst: Afdeling Tilburg/Midden-Brabant

Datum: 21-01-2019

Tijd: 19:30 - 22:00

Locatie: GGZ Breburg, Tilburg

Er is goed nieuws te melden. Eindelijk is het dan zover dat de crisiskaart/pas werkelijkheid wordt. Fameus (het voormalig centrum voor herstel en ervaringsdeskundigheid van GGZ Breburg) en de Gemeente Tilburg hebben de handen ineen geslagen en hebben besloten om de crisiskaart/pas te gaan ontwikkelen. Een lang gekoesterde wens van Ypsilon is hiermee in vervulling gegaan. Wij zijn blij dat wij Daniejel de Greef bereid hebben gevonden om ons op 21 januari verder te informeren over het waarom, de inhoud, waar te verkrijgen etc. van deze kaart. Daniejel is als ervaringsdeskundige werkzaam bij Fameus als coördinator gastlessen en crisiskaart.

Tevens wordt u op deze avond in de gelegenheid gesteld om met ons in gesprek te gaan over uw ervaringen in het doolhof van de Geestelijke Gezondheidszorg en indien nodig om uw emoties met ons en andere lotgenoten te delen. Ook zullen wij, naar ons beste vermogen, uw vragen beantwoorden en indien mogelijk u de weg wijzen.

De avond vindt plaats in het gebouw van de afdeling Dagbehandeling van GGZ Breburg, Jan Wierhof 11, ingang Boerhaavestraat, Tilburg.

Inlichtingen: T (013) 528 2878, T (013) 467 0668 of E f_bouwmeester@live.nl of de-vries-m@home.nl.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster