U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Voorstelling: Dolhuys openluchtconcert

Datum: 21-07-2017

Tijd: 20:30 - 22:00

Locatie: Museum Het Dolhuys, Schotersingel, Haarlem

Klik hier voor meer informatie

Na het grote succes van vorig jaar organiseert de Stichting Singelconcerten in samenwerking met museum het Dolhuys ook dit jaar het Dolhuysconcert. Het vrij toegankelijke klassieke openluchtconcert vindt plaats op het idyllisch gelegen terras van het Dolhuys, dichtbij de Schotersingel. Net als  vorig jaar wordt er gemusiceerd op hoog niveau door beroepssolisten, jong talent en enthousiaste amateurzangers.

Het Haarlems Studentenkoor o.l.v. Reyer Ploeg zal een uitvoering geven van de bekende Missa Criolla van Ariel Ramirez, bijgestaan door percussionist Peter Bansberg.

Celliste Rebecca Wise van het Ragazze kwartet en jong talent, de violiste Fleur Overbeek, spelen virtuoze werken van Tsjaikovsky en Sjostakovitsj. Met pianist Andrew Wise zijn ze te horen in het bekende trio van Mendelsohn.

Sopraan Sabine Weber, bariton Quirijn de Lang en tenor Albert Bonnema zingen vurige aria’s en duetten uit opera’s van onder meer Rossini, Offenbach en Verdi.

Vanaf 19.00 is er een maaltijd verkrijgbaar in museumcafé Thuys. Hiervoor is een aanmelding gewenst via reserveringen@hetdolhuys.nlTerug naar agenda-overzicht
sluit venster