U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Workshop: Ziek? Hoezo ziek?

Datum: 22-10-2016

Tijd: 11:00 - 16:00

Locatie: Eindhoven

Klik hier voor meer informatie

Gebrek aan ziekte-inzicht bemoeilijkt het contact met onze zieke familieleden. Ypsilon ontwikkelde met steun van psychiater Jules Tielens een workshop over hoe in gesprek te blijven met een familielid, dat kampt met een gebrek aan ziekte-inzicht. De workshop wordt gegeven door ervaren familieleden die zijn getraind door Tielens.

De workshop bestaat uit een toelichting op de gespreksvaardigheden en praktische oefeningen. Aan de hand van voorbeelden ziet u hoe het werkt en hoe u het in uw situatie zou kunnen toepassen. De gespreksvaardigheden helpen u op een andere manier om te gaan met het ontbrekende ziekte-inzicht bij uw naaste en het contact te behouden.

De (online) brochure ‘Ziek? Hoezo ziek?’ over verbindende gespreksvaardigheden geeft achtergrondinformatie en verdieping bij de workshop.

Klik hier om u direct aan te melden.

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster