U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Festival: Open MIND Festival

Datum: 22-11-2017

Locatie: Prodentfabriek Amersfoort

Klik hier voor meer informatie

Open MIND Festival

In de prachtige industriele Prodentfabriek Amersfoort is van alles te doen en te beleven: bezoek één van de inspirerende sprekers, zoals psychiater Bram Bakker en cabaretière Vera van Zelm, of debatteer mee over actuele kwesties in de psychische zorg. Of ontmoet één van de vele survivors in onze tipi-tentjes die over hun #openup vertellen. Bezoek theatervoorstellingen, een lachworkshop en een markt met alle informatie over je mind. Rond 16.00 uur sluiten we het festival muzikaal af met de pianoman!

Toegangsprijs: 15 euro
Aanmelden kan door hier te klikken

 

 

 

 

 

 

 

Open MIND Diner

Van een heel andere orde is het Open MIIND Diner, een diner bedoeld om sponsors te werven.

Vanaf 19.00 uur verwelkomt MIND deelnemers met een hapje en een drankje in diezelfde Prodentfabriek, die speciaal voor de avond wordt omgetoverd tot een sfeervol pop up restaurant. Een sterrenkok (wie houden we nog geheim) serveert aan grote ronde tafels een verrassend 4-gangen diner. Uiteraard met eveneens verrassende wijnen. Tussen de gangen door kun je genieten van een spetterend optreden: laat je omver blazen door souldiva Berget Lewis, o.a. bekend van The Ladies of Soul.

Het Open MIND Diner is bedoeld om geld in te zamelen. Geld om bijvoorbeeld psychische problemen op scholen bespreekbaar te maken. Geld om te strijden voor betere zorg voor mensen die het echt nodig hebben. En zo hebben we nog veel meer hete ggz-hangijzers op onze agenda staan.

Antonie Kamerling Award

Het echte hoogtepunt van deze avond is de uitreiking van de Antonie Kamerling Award. We zijn zeer vereerd dat we Antonies naam aan deze award mogen verbinden. Isa Hoes zal de award overhandigen aan de winnaar die we tijdens het diner bekendmaken. Rond 23.00 uur sluiten we de avond samen feestelijk af met de piano-man.

Voor € 175,- per persoon ben je te gast en deelgenoot van een onvergetelijke avond en een bijzonder diner. Wil je erbij zijn?
Meld je aan door hier te klikken.

Let op: dit is een ander evenement dan het Open MIND Festival (zie boven).

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster