U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Evenement: Open MIND Diner

Datum: 22-11-2017

Tijd: 19:00 - 22:00

Locatie: de Prodentfabiek, Amersfoort

Klik hier voor meer informatie

Met het Open MIND Diner vraagt MIND Fonds Psychische Gezondheid aandacht voor psychische problemen in Nederland!
Er is geld nodig! Geld om bijvoorbeeld psychische problemen op scholen bespreekbaar te maken. Geld om te strijden voor betere zorg voor mensen die het echt nodig hebben. En zo hebben we nog veel meer hete ggz-hangijzers op onze agenda staan. Kom allemaal naar dit smakelijke en spraakmakende diner. 

Genieten
Vanaf 19.00 uur verwelkomen we je met een hapje en een drankje in de Prodentfabriek in Amersfoort, die speciaal voor deze avond is omgetoverd tot een sfeervol pop up restaurant. Daarna serveert een sterrenkok (wie houden we nog geheim) aan grote ronde tafels een verrassend 4-gangen diner. Uiteraard met eveneens verrassende wijnen. Tussen de gangen door kun je genieten van een spetterend optreden: laat je omver blazen door souldiva Berget Lewis, o.a. bekend van The Ladies of Soul.

Antonie Kamerling Award

Het echte hoogtepunt van deze avond is de uitreiking van de Antonie Kamerling Award. We zijn zeer vereerd dat we Antonies naam aan deze award mogen verbinden. Isa Hoes zal de award overhandigen aan de winnaar die we tijdens het diner bekendmaken. Rond 23.00 uur sluiten we de avond samen feestelijk af met de piano-man.

Voor € 175,- per persoon ben je te gast en deelgenoot van een onvergetelijke avond en een bijzonder diner. Wil je erbij zijn?Terug naar agenda-overzicht
sluit venster