U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Bijeenkomst: Wet langdurige zorg (Wlz) GAAT NIET DOOR

Datum: 23-03-2020

Tijd: 13:00 - 16:00

Locatie: Hotel Pullman, Eindhoven

Vanwege de coronacrisis heeft MIND de voorlichtingsbijeenkomsten van 23 maart, 30 maart en 6 april over de Wet langdurige zorg (Wlz) afgelast. In april wordt gekeken wanneer nieuwe bijeenkomsten gepland kunnen worden. 

Tijdens de nieuwe serie voorlichtingsbijeenkomsten praten we iedereen bij over actuele ontwikkelingen.
We besteden aandacht aan de regionale overlegtafels. Daar worden afspraken gemaakt over de indicatiestellingen voor de Wlz, informatie en ondersteuning voor cliënten, de ontwikkeling van het zorg- en woonaanbod,  enzovoort. We nodigen cliëntvertegenwoordigers aan de regiotafels uit om  te vertellen en ervaringen uit te wisselen. Wat zijn belangrijke thema’s aan de regiotafels en wat betekenen die voor cliënten- en familie(raden) binnen instellingen. En welke boodschap willen cliënten- en familieraden meegeven voor de regiotafels?

Daarnaast zullen we dieper ingaan op het thema kwaliteit. Welke kansen biedt de Wlz op kwaliteit van zorg en leven? En hoe kunnen cliënt- en familieraden daar invloed op uitoefenen? Hiervoor nodigen we vertegenwoordigers van zorgkantoren uit die een belangrijke rol hebben om kwaliteit binnen de Wlz-zorg te bevorderen en te bewaken.
Tot slot zal er volop ruimte zijn om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.Aanmelden

Als je wilt deelnemen aan een van de voorlichtingsbijeenkomsten, meld je dan aan via dit formulier.Terug naar agenda-overzicht
sluit venster