U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Festival: Van Dolhuys naar HIC, kan het nog beter?

Datum: 23-06-2016

Locatie: Het Dolhuys, Haarlem

Klik hier voor meer informatie

Het HIC-festival De trein rijdt! was vorig jaar in de Rijtuigenloods een groot succes. De enquêtes waren lovend. Aan ons is nu de taak om samen met de programmacommissie en het bestuur van Stichting HIC ook dit jaar weer een mooi en inhoudelijk sterk congres te organiseren, waarbij iedereen aan zijn trekken komt.
 
Al ruim vier jaar sinds de opkomst van de HIC, het innovatieve concept en de nieuwe standaard voor gesloten opnameafdelingen, bieden we inspiratie van vernieuwende professionals, familieleden, ervaringsdeskundigen, directeuren en bestuurders.
 
HIC 2016 staat in het teken van nóg beter. We zijn ver verwijderd van de geschiedenis van het dolhuis, maar naar ons idee kan het nog steeds beter. Er wordt nog steeds gesepareerd, aandacht voor alternatieven is nog steeds nodig. We willen de komende jaren nieuwe uitdagingen aangaan, doorgaan met het HIC-avontuur en op zoek naar verbreding en verdieping en meer vervoering en inspiratie. Dat is wat we bieden tijdens het komende kennisfestival.
 
Het HIC-festival speelt zich dit jaar af in de binnenruimte en de tuin van het enige echte museum voor de geest in Nederland: het Dolhuys in Haarlem. De line-up is verspreid over meerdere podia en workshops. Je bent ook dit jaar weer zelf aan zet, dus bezoek een tentoonstelling, bekijk een video, luister naar een lezing, eet een hapje en ontmoet gelijkgestemden. Of bouw aan je netwerk, laat zien wat jullie HIC ontwikkeld heeft, bekijk outsiderkunst, koop een tijdschrift of boek, stuur een kaartje en ga naar een theatervoorstelling. Maar ga vooral met elkaar in gesprek, leer van de geschiedenis van het Dolhuys en denk na over hoe het in de toekomst nog beter kan.

 

Wilt u verder lezen? Word lid van Ypsilon of log in!

Want leden hebben bij Ypsilon een streepje voor! Dankzij hun contributie dragen zij bij aan de instandhouding van deze website. Zij hebben daarom toegang tot meer informatie en service, kortingen, voorrang bij trainingen en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster