U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Evenement: ​Doe mee met de Supportloop!

Datum: 23-09-2017

Locatie: Odijk, regio Utrecht

Klik hier voor meer informatie

Ypsilon doet mee aan de Supportloop. Gezellig, gezond, genieten van mooie natuur en ook nog eens voor een belangrijk doel. U steunt Ypsilon voor nog betere hulp aan naasten van mensen met psychosegevoeligheid.

U kunt deelnemen aan de Supportloop op 23 september in Odijk (regio Utrecht) en/of* op 30 september in Velp (regio Arnhem). Er zijn op beide locaties twee kinderwagen- en rolstoelvriendelijke routes van 3 en 5 km en een langere route van 10 km. Ook kinderen zijn welkom. Maar er samen een gezellige en gezonde dag van, want wandelen is goed voor je! Om mee te wandelen betaalt u €25. Daarvan is €20 voor onze vereniging, en daarvoor krijgt u een volledig verzorgde wandeling met catering bij de start, onderweg en finish.

Wil je verder lezen? Log in. Of word lid!

Want als je lid van Ypsilon bent, dan kunnen wij ook jou steunen. Met advies voor jouw persoonlijke situatie, met informatie op maat, met een luisterend oor en met vrijwilligers in jouw regio. Ypsilon komt dan ook op voor jou en je naaste met psychosegevoeligheid. Hoe groter hoe sterker!

Klik hier om lid te worden.
Bent u al lid? Klik dan hier om in te loggenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster