U bent hier:
  1. Extra pagina's
  2.  > actueel
  3.  > Agenda

Festival: Caring community

Datum: 24-03-2021 t/m 26-03-2021

Locatie: Online én fysiek

Klik hier voor meer informatie

Een driedaags festival - fysiek én digitaal - vanuit meerdere plekken in Nederland. Voor beleidsmakers, hulpverleners, gemeennte-ambtenaren, clienten en naasten. En je mag gratis meedoen!

In heel Nederland groeit het besef dat we de ondersteuning voor mensen met psychische kwetsbaarheid anders aan moeten pakken. De vele inspirerende voorbeelden komen op dit festival bij elkaar! De organisatoren zetten vol in op verbinding tussen ggz en gemeentes!
Tijdens het festival doe je achter je laptop kennis op over zelfregiecentra, oplossingen in de wijk, handreikingen rondom bekostiging, kunst en
muziekprojecten. Zo doe je inspiratie op via debat en herstelverhalen en leer je hoe je vanuit gezondheidsbeleid en regionaal preventie-akkoord een bijdrage kan leveren aan: psychische gezondheid, de normaalste zaak van de wereld!
Er is daarnaast ruimte om met elkaar af te spreken - mensen door het hele land te ontmoeten in een digitaal plein. 

MIND Ypsilon doet mee. Net als VNG, MIND, Kenniscentrum Phrenos, GGZvriendelijke gemeente, Labyrint In Perspectief, Movisie, Zorgbelang Brabant, de gemeenten Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Den Bosch en Tilburg. En er komen dagelijks deelnemers bij.

Klik voor informatie en om je aan  te meldenTerug naar agenda-overzicht
sluit venster